2011. 09. 03. 11:38 - uttam

Majdnem elfelejtettem ezt a fontosságot megosztani...

Na mit gondoltok, mit csinál (most már össze kéne számolnom, hogy pontosan hány újságíró hány országból) egy nemzetközi társaság a a workshop első napján? Kiderítjük, hogy a Smurfs* kinek a nyelvén hogy van. A török Shırınle, a cseh Shmoulore, az orosz cмурфик, a német Schlümpfe, a spanyol Pitufos és a szlovén Smrkci mellett gondolom mondanom sem kell, hogy a magyar nyert. Szívből ajánlom, ha valaki gyorsan be akar vágódni valami viccessel! :) 

Egyébként meg tegnap ezt a levelet kaptam a cseh leányzótól,: "Hi Uta! U definately inspired me...so although both my legs are left, I've just enrolled in salsa course...so wish me luck:) And patience for my dancing partners:D T." Remélem nem haragszik meg, hogy itt publikálom - de annyira jól esett!!

Tereza egy nagyon csendes, de igen vidám csajszi. rettentően szép mosolya van. Kedden elkísért salsázni (szerdán is, csak akkor elmosta a vihar a beach partit) - és ugyan egész este a napozóágyban ült, de ezek szerint mégis hazavitt valamit a hangulatból... =)

Szeretnék csak minden héten egy ilyen levelet kapni!!! Jó dolgokra inspirálni jóóó! ;o) 

 

* A Hupikék törpikék így van angolul. Komolyan.

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsszonyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr503199429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Rádió Mi

Ego

MOB-time'10! Szögedi lokálpatriótából négylaki lettem: Madrid, Oslo, Berlin - meg ahová épp a szívem húz...

Képek

Nincs megjeleníthető elem

Legutóbbi hozzászólások

RSS

süti beállítások módosítása