2011. 04. 09. 17:53 - uttam

A tegnapi Tündérground koncert kicsit visszavitt a múltba. Amióta hazaköltöztem, a zenei ízlésem mintha egy kicsit beszűkült volna. Ezt az időhiánynak tudom be, hiszen a keveset, ami felett szabadon rendelkezem, úgy osztom, hogy mindig jusson a lelkem latin részének. Egyszerűen szükségem van rá. Jobban, mint a levegőre...

De jó volt egy kicsit visszamenni a pre-spanyol időkbe! :)

 

 

 

  

Madridban még folyamatos belső késztetést éreztem új és új dolgokat megismerni: ebben benne volt a salsa is, bár az elején komoly harcot vívott a csütörtöki élő reggae koncerttel - ami mintha hazarepített volna, a szívem legmélyebb lüktetése. Ezt felváltotta egy brazil barátom csütörtöki jamm sessionje, ami igzából már a kötelező táncos estek előjátéka vala. De azért mindig jutott idő a balkánpartikra, a titkos flamenco estekre, kongói s marokkói utcai improvizációkra, egy-egy indie zenekarra vagy ska koncertre. Osloban a társaság kedvéért, Berlinben gyakran csak a "munka öröméért" mentem sokfelé.

Ez Szegeden elcsitulni látszott. Tegnapig. Úgyhogy fenébe a salsával, Isten hozott Sokszínűség! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsszonyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr132812488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rádió Mi

Ego

MOB-time'10! Szögedi lokálpatriótából négylaki lettem: Madrid, Oslo, Berlin - meg ahová épp a szívem húz...

Képek

Nincs megjeleníthető elem

Legutóbbi hozzászólások

RSS

süti beállítások módosítása