2013. 09. 17. 13:08 - uttam

Érdekes város ez....

Reggel/délután utazom a metrón, és tele van emberrel. Érdekesnél érdekesebb arcokkal. Németek, immigránsok, hippik és skótszoknyás fiúkák. (Ez utóbbi kategóriát még nem sikerült megfejtenem.) Ugyanakkor este akármerre megyek, üresek az utcák. (-kor bezár és elcsendesedik minden. Ugyanez a hangulat a hétvégén is, alszik a város. (Mi lesz itt még télen?!) De mint kiderült, egy-egy nagyobb esemény mindenkit kicsalogat. Ilyen az évente kétszer megrendezett Streetlife Festival.

Emberözön, sörsátrak, wurst és reklámstandok. Ebből állt a fesztivál. Az összes nagyobb helyi érdekeltségű cég ott volt a lufijaival és szórólapjaival. Zene semmi, koncert nulla, performansz zéró. Azért pár dolgot mégiscsak találtam:

- egy indiai bazárt klassz selyemnadrágokkal (jön a tél, úgyhogy visszafogtam magam)

- egy kolumbiai salsa koncertet, ahol egy kubai fickó ropta az első sorban baseball sapkában,napszemüvegben, öt kiló arannyal és persze I <3 Hello Kitty-s pólóban!!!
 Ugyanitt brazil kurvák kaphatók.

- egy chilei egyesületet, ahol cueca néptáncot mutattak be. bájos!

- egy zenebohócot, aki a loopboxával olyan csodát művelt, hogy teljesen megbabonázott. nem tudom, perceket töltöttem-e el ott vagy órákat. Íme Ricardo Moretti, azaz a TribalNeed:

Ésss a nap felfedezése: DER VERRÜCKTE EISMACHER. Mottó: Alice Csodaországban avagy bármiből lehet fagyit csinálni És még finom is! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsszonyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr15520518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Rádió Mi

Ego

MOB-time'10! Szögedi lokálpatriótából négylaki lettem: Madrid, Oslo, Berlin - meg ahová épp a szívem húz...

Képek

Nincs megjeleníthető elem

Legutóbbi hozzászólások

RSS

süti beállítások módosítása