2010. 12. 11. 23:36 - uttam

Ma visszamentünk a hárombetűs áruházba visszacserélni egy 23 hónapos éneklő-táncoló (picit már megviselt) mikulássapkát. Zenélni még zenélt, de a bojtjta már rázta a nemesebbik felét. Eredeti ára 22 euró volt, amit teljes egészében visszatérítettek.

Múlt héten pedig Carmen nénikém egy szintén majd' két éves papucsot vitt vissza. Ami már annyira kopott volt, hogy nem látszott sem a mérete, sem a márkája. De ha szakad, szakad. Kicserélhette egy vadi újra (amivel persze újra kezdődik a cipőkre érvényes két éves garancia is). Bármit, csak hogy a kedves vevő ne rendezzen jelenetet... Mi pedig gyakran a minimális fogyasztói jogunkkal sem élünk, mert nincs kedvünk a balhéhoz.

Jó ezt tudni most, amikor az egyhetes (! igaz 15 eurós) meleg, vízhatalan, légáteresztó és piszoktaszító cipőm foszlani kezdett. Lehet januárig még elhordom, utána pedig visszakérem az árát. :)

De még azt is megtudtam, hogy ha például lakásfelújításba kezdek és marad felesleges járólapom - nem gond, az üzlet visszavásárolja. Ilyet szeretnék otthonra is!!! Igazából ez lenne a normális...

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsszonyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr362510057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atomboy · http://szegedbicaj.blog.hu 2010.12.13. 13:51:01

Jo, hogy megemlitetted, tegnap vettem uj bakancsot, a tavalyi alul elrepedt, es beazott a talpam. Most viszont elraktam a blokkot.

Egyebkent anyam meselte, hogy egy ismerose kihasznalta a garancias kiskaput: telen vett csizmat, majd tavasszal visszavitte, arabol vett cipot, nyaron megint vissza, szandalt vett helyette, majd osszel ismet cipo, telen elorol indult a ciklus. :) Nemtom, meddig tartott, de mondta, hogy egyszer vegul lebukott.

uttam 2010.12.13. 16:33:40

@atomboy: az ideális az lenne, ha egy cipő legalább két évig tartana. vagy ha nem, akkor... :)
Rádió Mi

Ego

MOB-time'10! Szögedi lokálpatriótából négylaki lettem: Madrid, Oslo, Berlin - meg ahová épp a szívem húz...

Képek

Nincs megjeleníthető elem

Legutóbbi hozzászólások

RSS

süti beállítások módosítása