2010. 12. 21. 23:48 - uttam

- Melyik vonathoz szeretnél kiérni? - kérdezte Alf bácsikám, miután felajánlotta, hogy elvisz az állomásig kocsival.

- Hát amelyik jön - vontam meg a vállam.

Nem értette... pedig egyszerű. A vonatok jópár hete elég öntörvényűen járnak. Hát nem jobb az én kis lelkemnek, ha valamikor eléindulok, valamikor kiérek, és majd valamikor jön a vonat?! A b verzió az lenne, hogy rohanok a 07-es vonathoz, leizzadok, ver a szívem mire fújtatva felérek. Reménykedve nézem a táblát, hogy vajon elment-e már. Közben a másik vágányon lassan tovadöcög az S-bahn... és persze ezután bemondják, hogy a szóban forgó vágyott szerelvény, amiért annyit küzdöttünk, 10-15-20-25-30-stb percet késik.

De újabb fejlemény is van: hazafelé már minden állomáson ki volt írva a prögős táblácskán, hogy a vonatok rendszertelen időközönként járnak! Köszi, eddig nem tűnt fel :)

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsszonyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr962531458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Rádió Mi

Ego

MOB-time'10! Szögedi lokálpatriótából négylaki lettem: Madrid, Oslo, Berlin - meg ahová épp a szívem húz...

Képek

Nincs megjeleníthető elem

Legutóbbi hozzászólások

RSS

süti beállítások módosítása