2009. 08. 01. 12:48 - uttam

Túl vagyunk az első napon. Marica és Évi épp hennát fest, én pedig a jógaoktatónk mellett ülök a Közös Hullámhossz (FM 96.5 vagy net, keress rá!!!) stúdiójában. A gyomrom köszöni jobban van, a tegnapi nap sikere után elmúlt a kezdeti idegesség. Úrrá lettem a káoszon :D Gulyás Ildi és tanítványai sokat csúsztak, de Kövi Szabolcs türelmesen kivárta... Minkét előadás laza teltházzal zajlott, de ami meglepő, hogy a workshopokra is nagy volt az érdeklődés. Este pedig egy másik helyszínen még bhangra-party is volt. Köszi Ottó! Nemsokára lehet nálunk még jógázni és táncolni, majd kathak és bharatanatyam táncot csodálhatunk meg. Remélem, hogy ma már sikerül végig levetíteni a Sita sings the blues című fantasztikus animációs filmet.

Ennyi volt a rövid helyzetjelentés. Ha nem zavarnak el, képek is lesznek hamarosan. És még nem késő csatlakozni. ;) Keep tuned

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsszonyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr811281331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Rádió Mi

Ego

MOB-time'10! Szögedi lokálpatriótából négylaki lettem: Madrid, Oslo, Berlin - meg ahová épp a szívem húz...

Képek

Nincs megjeleníthető elem

Legutóbbi hozzászólások

RSS

süti beállítások módosítása