2010. 05. 12. 01:49 - uttam

Kedves Szomszéd Néni!

Mivel a a felújítsok miatt az egész lépcsőház tele van szórva homokkal, és a homokzsákok miatt a bejárat esztétikai szépsége csorbult, merészeltem a lépcsőkorláthoz lakatolni a kerékpárom. Mivel a sarokba tolva senkinek nincs útjában, nem gondoltam, hogy bárkit zavarhat. Hiszen azzal, ha minden nap felcipelem többször a negyedikre, és véletlenül nekiütközöm a falnak, többet árthatok, mint ha ott maradna. De a kukák számára fenttartott helységben is hagyhatom. Az utcán tárolni nem szeretném. Az időjárás viszontagságai nem tennének jót az antik bőr ülésnek. Mivel a néni is elég antik darab tetszik lenni, gondolom meg tetszik érteni! És azt hallottam, hogy itt lopnak! Hogy mit, azt nem tudom, ugyanis bicikli alig van az utcán. De nem szeretnék kerékpár nélkül maradni, mert a fiúk a klubból azt mondták, hogy aki metrózik, az csúnya. Yo no quiero ser fea! Gondolom ezt is meg tetszik érteni, biztos volt olyan, amikor a néni még nem volt ilyen öreg, ráncos és maradi. Tény, hogy ez nem a legmutatósabb bicikli, lehet, hogy másnak nem is kellene - de nekem ő a legszebb! Egyébként nem a néni macskája rohangál mindig a lépcsőházban?! Fekete-fehér foltos és nagyon kövér. Remélem, sikerül fenntartanunk a jószomszédi viszonyt! Macska. Bicikli. Én.... Ugye tetszik érteni!

Maradok tisztelettel,

4I

 

UI: A fenti kaotikus állapotok miatt merészeltem egy éjjel a hálószobám helyett a lépcsőkorláthoz zárva pihentetni a kislányt. Másnap reggel egy cetli lógott a bringámon, cirádás betűkkel, a következő szöveggel: A folyosón kerékpárt tárolni TILOS!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsszonyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr171994087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uttam 2010.05.12. 03:01:03

És amit a google translator kidobott:

Letter to the janitor!
Dear Aunt Neighbor!

As aa result renovated the entire staircase is littered with sand and sandbags at the entrance of the aesthetic beauty of the deprived, the banisters lakatolni dared to bicycles. Since there is no way anyone pushed into a corner, I did not think that anyone interfere. After all, by being repeated every day felcipelem the fourth, and accidentally bumps into a wall, more harm than if they stay there. But the trash cans also leave room for fenttartott. I do not want to store on the street. The weather conditions would not be good for the antique leather seat. As the lady is quite an antique piece you like to be, I think I mean it! And I heard that there are stolen! What I do not know, because there is hardly any bike on the street. But I do not want to stay without a bicycle, because the boys from the club said that he metrózik, the ugly. Yo No Quiero ser fea! I guess this is it I mean, sure there were when the woman has not been this old, wrinkled and old-fashioned. In fact, this is not a legmutatósabb bike, maybe no one else should - but to me he is the best! Otherwise, not the woman's cat is always running around on the stairs? Black and white spotted, and very bold. I hope you manage to maintain a good neighborly relationship! Cat. Bicycle. I .... Do you mean you like it!

I remain respectfully,

4I

PS: The above chaotic conditions due dared one night in the bedroom rather than in the rest of the little girl locked banisters. The next morning, a sticky notes hanging in the bringámon, cirádás letters, it reads: DO NOT store bicycles in the hallway!
Rádió Mi

Ego

MOB-time'10! Szögedi lokálpatriótából négylaki lettem: Madrid, Oslo, Berlin - meg ahová épp a szívem húz...

Képek

Nincs megjeleníthető elem

Legutóbbi hozzászólások

RSS

süti beállítások módosítása