2010. 07. 03. 11:28 - uttam

Ma táncolni akartam menni a helyi és svéd Couchsurferekkel, de végül győzött a hajmosás kényszere…

 
Később Veronicával elindultunk felfedezni a környéket. Az épületekben kezdtük, hiszen még azokat sem jártuk végig. A magyar lányok mondták, hogy az én épületemben ki lehet ülni a tetőre. Megnéztük, csendes kis oázis. Majd egy mexikói srác, Irwen tanácsára elindultunk felfedezni az épületeket összekötő pincerendszert. Találtunk biliárdasztalokat, pinpongszobát, TV szobát, megnéztük a mosodát…
 
Majd kipróbáltam, hogy nyílik-e az ajtó a tűzlépcsőhöz. És kinyílt. Újabb folyosórészhez értünk. Az egyik ajtón beosonva nagy faasztalt találtunk két paddal – rengeteg viasszal és gyertyamaradvánnyal borítva. Majd kicsit arrébb (ajtómániásként) muszáj volt bekukkantanom a kecskét ábrázoló vastag faajtó mögé. Meglepetésemre ez is nyitva volt. Benn rengeteg woodoo ereklye, és tömérdek üveg tömény rejtőzött. Kezdtük kicsit furán érezni magunkat, már biztosak voltunk benne, hogy tiltott területre tévedtünk. (A campus területén szigorú alkohol-tilalom van érvényben). Egyre izgatottabban nyitogattuk az ajtókat, újabb és újabb titkokat keresve, mígnem az egyik kukucskálón farkasszemet nézett velünk valaki.
 
Hogy ki? Azt nem tudom. Veronica ijedten elrángatott. Talán a ház szelleme, talán egy elveszett lélek. Azóta nem tértem vissza, s talán sosem derül fény a fekete szempár kilétére.

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsszonyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr542126742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsinci 2010.07.04. 11:09:05

ha nem ismernélek, azt mondanám túl sok horrorfilmet nézel:)
Rádió Mi

Ego

MOB-time'10! Szögedi lokálpatriótából négylaki lettem: Madrid, Oslo, Berlin - meg ahová épp a szívem húz...

Képek

Nincs megjeleníthető elem

Legutóbbi hozzászólások

RSS

süti beállítások módosítása