2011. 01. 12. 15:57 - uttam

Ez az elnevezés illik a városhoz. Bár nem annyira hippi, mint ahogy elképzeltem. Madrid alternatívabb. És ami ott nagy, az itt hatalmas. No meg itt bal kéz felöl kell bedugni a jegyet, ami elég idegesítő.

Ami eddig történt:

25 fok és verőfényes napsütés. Mezítláb a tengerparton a homokban. Naplementéses. Kabát nélküli éjjeli kávézás Mercével egy kis falu pálmafás főterén. Barrio-felfedezés, kis latin bár. Naná hogy táncoltam. Turisztikai alapvetések, kínszenvedés. Utca közepén 2011-es éves horoszkópot böngésző madamme. Szappanbuborék. És nap, nap, nap! :)

Ami ezután jön:

a Desigual outlet!!! Omar, kedves ismerős, aki megmutatja nekem az itteni "Lavapiést". ÉÉééés. Egy Barcelona meccs, amire kaptam ingyen jegyeket. Így muszáj, nem?! Túlélem. A hajnali meditációt is az éjjeli meccs után a jógaközpontban. Végülis nem aludni jöttem SpanyolHONba...

És már csak 25 órám maradt Barcelonában. 26 óra múlva már a vonaton ülök, az AVE-n, és repesztek 300 km/h-val Madrid felé. Bezony.

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsszonyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr642579141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nawesh 2011.01.14. 12:26:56

no, csak eljutottál az ashramba?::)

uttam 2011.01.14. 13:26:23

nem volt könnyű...
Rádió Mi

Ego

MOB-time'10! Szögedi lokálpatriótából négylaki lettem: Madrid, Oslo, Berlin - meg ahová épp a szívem húz...

Képek

Nincs megjeleníthető elem

Legutóbbi hozzászólások

RSS

süti beállítások módosítása